ONE BY ONE (ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ)

Μια προηγμένη μέθοδος extensions βλεφαρίδων με υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που εφαρμόζουμε με τα κορυφαία υλικά που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά. Για να σας περιγράψουμε απλά και κατανοητά τη διαδικασία, ουσιαστικά κολλάμε μια τεχνητή βλεφαρίδα, δηλαδή ένα extension σε μια δική μας φυσική τριχούλα. Είναι μια τεχνική που προσφέρει εντυπωσιακό και συνάμα φυσικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε μοντέρνες βλεφαρίδες με μεγάλη διάρκεια. Ουσιαστικά όσο πιο πυκνές είναι οι φυσικές βλεφαρίδες σας τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα. Με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, αλλά και παθολογικές περιπτώσεις όπως αλλεργίες στη μάσκαρα και βλεφαρίτιδας.

MIX – HYDRIT

Η κοσμητική καινοτομία της εποχής μας για φυσικό αποτέλεσμα   και ξεχωριστή «ένταση» στο γυναικείο βλέμμα. Σίγουρα αυτή είναι η ιδανική μέθοδος  για βλέμμα  που « μαγνητίζει». Ουσιαστικά συνδυάζει  και  τις  δύο μεθόδους « one by  one» και «3D». Μισή κάλυψη των φυσικών σας βλεφαρίδων γίνετε με «one by one» και μισή με «3D». Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το όνειρο κάθε γυναίκας για πυκνές, μακριές, πανέμορφες και ελκυστικές βλεφαρίδες. Η Mix – Hydrit προσφέρει ένα άψογο, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ξεχωρίζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Βέβαια, όπως σ’όλες τις μεθόδους, οι βλεφαρίδες δεν βαραίνουν ή κουράζουν το μάτι. Μια μέθοδος για αποτέλεσμα πλούσιο γεμάτο και συνάμα φυσικό.

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ 3D

Μην σας τρομάζει η λέξη. Δεν είναι κάτι υπερβολικό. Επικρατεί στις μέρες μας ως η απόλυτη νέα τάση της μόδας για σαγηνευτικό βλέμμα με extensions βλεφαρίδων 3D. Είναι μια τεχνική όγκου για τις βλεφαρίδες, ιδανική για κοπέλες και κυρίες που έχουν αραιές βλεφαρίδες. Μια μέθοδος επαναστατική, που προσφέρει στις όλες τις γυναίκες μια εξαιρετική εναλλακτική εικόνα των ματιών, η οποία είναι όχι μόνο αυξάνει σημαντικά τον όγκο των βλεφαρίδων, αλλά είναι παράλληλα απολύτως ασφαλής για τις  φυσικές  βλεφαρίδες. Η τεχνολογία βασίζεται σε μια προηγμένη διαδικασία τοποθέτησης τρίχα-τρίχα, με κολλήσεις ακριβείας που έχουν ως τελικό αποτέλεσμα τις τεχνητές βλεφαρίδες να δείχνουν πολύ συμβατές με τις φυσικές. Κάθε φυσική βλεφαρίδα γίνεται ουσιαστικά η βάση για τις τρεις τεχνητές τριχούλες. Η τελική εικόνα είναι πολύ ωραία, με φουντωτές βλεφαρίδες που δείχνουν φυσικότατες. Βέβαια από την άλλη πλευρά αν είστε της υπερβολής και πάλι σας ταιριάζει «γάντι»  αυτή η μέθοδος. Με μια ιδιαίτερη τεχνική μπορούμε να επιλέξουμε μια πιο έντονη καμπύλη και να κάνουμε τις βλεφαρίδες να φαίνονται υπερβολικά έντονες.

4D Η 5D RUSSIAN VOLUME

Η τεχνική που χαρίζει εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες. Μια μέθοδος για μακριές και με όγκο βλεφαρίδες που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα. Τεχνική όγκου για ανατρεπτικό look, υπερβολικές βλεφαρίδες, πολύ μαύρο και έντονο αποτέλεσμα. Διαδικαστικά στην τεχνική τοποθετούμε 4 ή 5 τριχούλες extension σε μια δική σας. Αυτή η πρακτική επιτρέπει στις βλεφαρίδες να τετραπλασιάσουν ακόμα και να πενταπλασιάσουν τον όγκο τους.

MEGA VOLUME

Η τεχνική που χαρίζει εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες. Μια μέθοδος για μακριές και με όγκο βλεφαρίδες που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα. Τεχνική όγκου για ανατρεπτικό look, υπερβολικές βλεφαρίδες, πολύ μαύρο και έντονο αποτέλεσμα. Διαδικαστικά στην τεχνική τοποθετούμε 4 ή 5 τριχούλες extension σε μια δική σας. Αυτή η πρακτική επιτρέπει στις βλεφαρίδες να τετραπλασιάσουν ακόμα και να πενταπλασιάσουν τον όγκο τους.

PERMANENT ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Αποκτήστε τις βλεφαρίδες των σταρ. Έχετε ίσιες βλεφαρίδες ή είναι καθοδικές; Όσες στρώσεις μάσκαρα και να βάζετε δεν βλέπετε κάποια διαφορά; Δεν μπορείτε οτιδήποτε ψεύτικο πάνω σας; Δεν θέλετε περιορισμούς; Πετάξτε πια το «ψαλίδι» βλεφαρίδων! Έχουμε τη λύση! Σας γυρίζουμε τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Με ειδικά προϊόντα σας δίνουμε την καμπύλη που επιθυμείτε άλλες φορές μικρή, άλλες φορές μεγάλη και πετυχαίνουμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Φυσικές βλεφαρίδες με έντονο και διαπεραστικό βλέμμα. Είναι μια ειδική τεχνική κύρτωσης των βλεφαρίδων που τις ανασηκώνει και τους δίνει τη φυσική καμπύλη που τους λείπει. Οι βλεφαρίδες αποκτούν ανοδική τάση που δεν μεταβάλλεται κι έτσι τις απολαμβάνεται μόνιμα περιποιημένες σε συνδυασμό μ’ένα εντυπωσιακό βλέμμα! Η εφαρμογή διαρκεί 1,5 έως 2 μήνες και η διαδικασία είναι περίπου 45 λεπτά.

AFTERCARE

Η τεχνική των extensions βλεφαρίδων είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις πυκνές, μακριές, πανέμορφες και ελκυστικές βλεφαρίδες. Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Εμείς θα σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε το όνειρό σας! Ωστόσο για να διατηρηθούν οι βλεφαρίδες σας περισσότερο χρονικό διάστημα και σε καλή κατάσταση χρειάζονται και την αντίστοιχη φροντίδα. Θα πρέπει να τις περιποιείστε με τον συγκεκριμένο ειδικό αφρό καθαρισμού της
φαρμακευτικής εταιρείας Intermed ο οποίος πέρα από την περιποίηση των βλεφαρίδων δρα συγχρόνως ευεργετικά και για τα μάτια. Το ειδικό αυτό πινελάκι καθαρισμού προσφέρεται με σκοπό να μπορείτε να καθαρίσετε καλύτερα τις ρίζες από τις βλεφαρίδες σας και να τις σαπουνίζετε για καθημερινή υγιεινή. Είναι υποαλλεργικό προϊόν που ενδείκνυται εάν φοράτε βλεφαρίδες με την μέθοδο «one by one» που επιτρέπεται να τις βάψετε. Αν είστε λάτρεις της μάσκαρα, διαθέτουμε μια υδατοδιαλυτή μάσκαρα να σας προτείνουμε η οποία διαλύεται και φεύγει πολύ εύκολα χωρίς καθόλου τρίψιμο με απλό νερό της βρύσης. Επίσης αν είστε τύπος της θάλασσας και των σπορ, σας προτείνουμε να πάρετε το coating (προστατευτικό και ενισχυτικό της κόλλας). Το απλώνεται στις βλεφαρίδες σας μια φορά ανά 3 ημέρες και έτσι βοηθάτε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η ένωση της κόλλας.