ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ

Η τεχνική «τρίχα- τρίχα» μας δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίζουμε με μεγάλη λεπτομέρεια λεπτές τρίχες και το τελικό αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό παρέχοντας αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση στον πελάτη.

Ουσιαστικά σχεδιάζουμε τα φρύδια με βάση το πρόσωπό σας, τα χαρακτηριστικά σας και το τι σχήμα θα σας ταίριαζε καλύτερα. Στην αρχή οι τριχούλες θα είναι πιο έντονες μετά θα είναι πιο απαλό το αποτέλεσμα, θα έχει απλώσει το χρώμα μέσα στο δέρμα και θα φαίνεται πιο φυσικό.

Όσο για τη Σκίαση, ένα ελαφρύ πάτημα στο φρύδι μας δίνει την αίσθηση της πούδρας, της σκιάς κάτι εντελώς φυσικό και με μικρότερη διάρκεια.

Μια τεχνική ιδανική για μικρά ή με έντονη τριχοφυΐα φρύδια που απλά έχουν κάποια κενά και επιθυμούμε τέλειο το σχήμα τους. Η εν λόγω μέθοδος προσδίδει ένα αποτέλεσμα πάρα πολύ προσομοιωμένο στο ανεπαίσθητο χνούδι ή ακόμα και στην τρίχα των φυσικών φρυδιών.

MICROBLADING

Το Microblading, απευθύνεται σ’ όσες γυναίκες επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους ή όταν έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας πάθησης.

Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως αν εφαρμοστεί υπό κατάλληλες προϋποθέσεις το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό.

Εφαρμόζουμε πολύ λεπτές τριχούλες εντελώς φυσικές -μια επώδυνη όμως και αρκετά τραυματική διαδικασία- μέσω μιας λεπίδας η οποία χαράζει το δέρμα μας. Ιδανική τεχνική για να συμπληρώσουμε απλά λίγο

κάποια κενά, χωρίς να φαίνεται η διαφορά. Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να διαφέρει από πολύ λεπτή έως πολύ παχιά λόγω της τεράστιας ποικιλίας σε βελόνες.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ MICRO +  ΣΚΙΑΣΗ

Ανάλογα με την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τις δύο μεθόδους για καλύτερα αποτελέσματα του ημιμόνιμου μακιγιάζ των φρυδιών.

Σε κάθε εκδοχή και πριν προχωρήσουμε στην επιλογή της τεχνικής, χρειάζεται να συζητήσουμε και να συμβουλευτούμε την ειδικό μας.

Στη συνέχεια θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία ανάλυση της δομής του προσώπου μας, ώστε να βρούμε το προφίλ και το χρώμα που ταιριάζουν στη δική μας προσωπικότητα.

ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Για όσες κυρίες έχουν ανοιχτόχρωμα φρύδια ή έχουν βγάλει λευκά τριχάκια λόγω στρες.

Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στο βλέμμα σας, ενισχύουμε με βαφή τα φρύδια σας. Ανάλογα με το χρώμα που θα διαλέξετε για τις βλεφαρίδες σας, μπορείτε να ενισχύσετε το έντονο βλέμμα σας με την ειδική βαφή για τα φρύδια επιλέγοντας ανάλογο χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως φυσικό και η διαδικασία εφαρμόζεται ανώδυνα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Ο σωστός σχηματισμός των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο. Αφεθείτε στα χέρια μας για να σας προσφέρουμε το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Η τεχνική προσφέρει αφαίρεση της περιττής τριχοφυΐας χωρίς να επηρεαστεί το βασικό σχήμα των φρυδιών.