REGINA RENGIS

H ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΑ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ!

Regina Rengis… H πολυβραβευμένη Artist ημιμόνιμου μακιγιάζ και extension βλεφαρίδων!
Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει απόλυτα ικανοποιημένες εκπροσώπους του «ωραίου φύλου» που επιβεβαιώνουν καθημερινά την αξία των υπηρεσιών της τόσο στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, όσο και στα extensions βλεφαρίδων.

Η Regina Rengis έχει επενδύσει εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας εκπαιδευτικά ταξίδια σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης, τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα!

Από την κορυφή στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ το ενδιαφέρον της για την γυναικεία ομορφιά την ώθησε να προσεγγίσει την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων με τεράστια επιτυχία.
Σήμερα, το όνομα της είναι συνώνυμο με την άψογη ποιότητα και τα αποτελέσματα στις διάσημες κυρίες και εντυπωσιακές Ελληνίδες μιλάνε από μόνα τους.

Είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματίας extensionist με σπουδές στην Αγγλία, Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία και με συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, που θα σας μυήσει σε όλα τα μυστικά του επαγγέλματος.

Με την Regina Rengis θα γνωρίσετε την ομορφότερη πλευρά του εαυτού σας με τη βοήθεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ και των extensions βλεφαρίδων.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο εκτεταμένος χρόνος εκπαίδευσης ήταν απαραίτητος για να εξασφαλιστεί το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης για το οποίο πάντα στόχευε η Regina Rengis. Η ζεστή της προσωπικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια σημαίνει πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε μια συνεδρία μαζί της.
Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, συναντάμε την Regina Rengis να φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ παράλληλα εισήχθη στον τομέα της αισθητικής, σπουδάζοντας επαγγελματικό μακιγιάζ στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου (Freddy Make up Stage).
To 2013 ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη μέθοδο Long Time Liner για ημιμόνιμο μακιγιάζ στη σχολή Permanent Beauty, ενώ το 2014 παρακολούθησε το «Fashion Make Up Master Class» της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη και Make up Artist, Einat Dan στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Το 2015 συνεχίζοντας στη σχολή Permanent Beauty, παρακολούθησε το τμήμα Star Lashes, η οποία ουσιαστικά την εισήγαγε στον κόσμο των extension βλεφαρίδων. Το ίδιο έτος παρακολούθησε στη Ρώμη το Master Class, Luxury Lashes, «Perfect Line Effect» της Morozova Natalia, για την δημιουργία eyeliner με βλεφαρίδες, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο «Global Lash Summit». Στη συνέχεια επιστρέφει στη Ρώμη και λαμβάνει νέο πτυχίο από την Tatiana Terentyeva για την τεχνική τρίχα-τρίχα με βελόνα και λαβίδα καθώς και για την τεχνική όγκου «Lash to Lash Master Class».
Έπειτα η Regina Rengis, ταξίδεψε στην Πολωνία για να παρακολουθήσει το σεμινάριο για την τεχνική «Mega Volume Master Class» από την Agnie Slkia Kwiatkobskh. Το επόμενο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με διοργανώτρια την ίδια, η οποία κάλεσε την Francesca Nappi για να διδάξει την τεχνική «Russian Volume».
Aκολούθως ταξίδεψε στην Ιταλία για το Master Class Mega Volume της Alena Stakhovich, στο Λονδίνο για το Private Seminar από την Loreta Jasilionyte και ξανά την Ιταλία για το Master Class της τεχνικής «Crazy Mix» από την εταιρεία Biomoi της Ιαπωνίας, ενώ συνέχισε με το σεμινάριο για την τεχνική Volume από την εταιρεία Velvet Lashes by Daria και το Master Class της Veronica Umaneg από την εταιρεία London Lash.
To εκπαιδευτικό της υπόβαθρο και οι αδιαμφισβήτητες δεξιότητές της, την τοποθέτησαν μεταξύ των κριτών του μοναδικού συνέδριου βλεφαρίδων στην Ελλάδα «Beauty Blossom», ενώ παράλληλα η ίδια παραδίδει μαθήματα τοποθέτησης βλεφαρίδων σε αρχάρια ή και προχωρημένα επίπεδα.

Να σας συστήσουμε την Regina Rengis για να διαπιστώσετε πόσο άρτια καταρτισμένη και πόσο εξαιρετική είναι όχι μόνο στη δουλειά της αλλά και ως εκπαιδεύτρια!

«Σταθμοί» στην καριέρα της

– Star Lashes, στη σχολή Permanent Beauty
– Master class, Luxury Lashes “Perfect Line Effect” by Morozova Natalia
(δημιουργία eyeliner με βλεφαρίδες)
– Global Lash  Summit, London
(σεμινάριο βλεφαρίδων)
– Master class, Lash to Lash by Tatiana Terentyeva
(τεχνική τρίχα-τρίχα με βελόνα και λαβίδα όγκου)
– Master class, Star Lash by Agnie Slkia Kwiatkobskh, Poland
(τεχνική Mega Volume)
– Master class by Francesca Nappi
(τεχνική Russian Volume)
– Master class,  by Alena Stakhovich
(τεχνική Mega Volume)
– Master class, by Loreta Jasilionyte της εταιρείας Flawless Lashes
– Master class της εταιρείας Biomoi της Japan
(τεχνική “Crazy Mix”)
– Master class by Daria, London της εταιρείας Velvet Lashes
(τεχνική Volume)
– Master class by Veronica Umaneg της εταιρείας Londol Lash
– Κριτής στο μοναδικό συνέδριο βλεφαρίδων στην Ελλάδα “Beauty Blossom”
– Σχολή Ημιμόνιμου μακιγιάζ της Long-Time-Liner στην Ελλάδα που έχει επανειλημμένα ψηφιστεί ως η πιο δημοφιλή γερμανική μάρκα στο είδος της
– Master class by Alan Spadone (Brazil) academy for micropigmentation “Perfect eyebrows”
– Master class by Tatjana Petraitis (Russia) technique Butterfly eyeliner
and shadow eyeliner
– The Worldwide Eyebrow Festival (Holland) by Yevgenia Petraitis
& Regina Rengis
– Διεθνές Συνέδριο για το Μόνιμο & Ιατρικό Μακιγιάζ – PMU Greece με την microblading master Σταυρούλα Γιαννούλη