ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΠΟΝΑΕΙ ?

Η τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων είναι μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Δεν θα πρέπει να νιώθετε καμία ενόχληση ή πόνο. Στην περίπτωση που αισθανθείτε την οποιαδήποτε ενόχληση, θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ?

Αυτό είναι κάτι που σε γενικές γραμμές εξαρτάται από την πυκνότητα την οποία έχουν οι φυσικές σας βλεφαρίδες καθώς επίσης και από την τεχνική που έχετε επιλέξει. Δεδομένων των παραπάνω μπορείτε να υπολογίζετε μία διάρκεια μεταξύ 2 έως 3:30 ωρών.

ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ?

Μετά το πέρας 20 ημερών από την τοποθέτηση αρχίζει να παρατηρείται μία ελαφριά αραίωση. Αλλά εάν τις προσέξετε μπορείτε να τις διατηρήσετε έως και 2 μήνες. Ωστόσο αυτό το οποίο σας προτείνουμε για να έχετε πάντα άψογο αποτέλεσμα είναι να κλείνετε το ραντεβού σας για συντήρηση μέσα στον μήνα.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ?

Για να διατηρήσετε το άψογο αποτέλεσμά σας, σας προτείνουμε να κάνετε συντήρηση στις βλεφαρίδες σας μεταξύ 20 έως 30 ημερών από την αρχική τοποθέτηση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι φυσικές μας βλεφαρίδες μακραίνουν με αποτέλεσμα και τα extensions να χρειάζονται την αντίστοιχη φροντίδα.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΦΩ ΤΑ  EXTENSIONS ? 

Στην περίπτωση της τοποθέτησης one-by-one μπορείτε να τις βάφετε. Στις περιπτώσεις 2D και 3D αλλά και σε μεγαλύτερα volumes προτείνουμε να μην βάφονται γιατί καταστρέφονται και δεν θα είναι δυνατή στη συνέχεια η συντήρησή τους.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΦΤΩ ΜΕ EYELINER, ΣΚΙΕΣ, MAKE-UP, ΚΤΛ ?

Ναι, φυσικά! Αρκεί να μην είναι αδιάβροχα τα προϊόντα ώστε να μην ταλαιπωρήσουν τα extensions.

ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΑΦΟΜΑΙ ?

Με οτιδήποτε έχετε διαθέσιμο το οποίο δεν περιέχει μέσα λάδι ή κάποια άλλη λιπαρή ουσία. Η ιδανική πρόταση είναι το micellar νερό ή υγρό σαπούνι με νεράκι. Μπορείτε ακόμα χρησιμοποιήσετε και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Τα γαλακτώματα καλό είναι να αποφεύγονται όπως και τα διφασικά προϊόντα.

ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 3D. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΓΚΑ ?

Όχι απαραίτητα. Το μάκρος είναι κάτι το οποίο επιλέγουμε μαζί από κοινού, με βάση και τη φυσική σας τρίχα καθώς επίσης και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

TO 3D ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ.

Η τοποθέτηση 3D είναι τεχνική όγκου και την προτείνουμε σε κοπέλες με αραιές βλεφαρίδες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ  2D, 3D ΚΑΙ 4D;

Το D αντικατοπτρίζει το πόσες τριχούλες προσθέτουμε σε κάθε φυσική τρίχα. Για παράδειγμα στην τεχνική 2D προσθέτουμε 2 τριχούλες extensions πάνω στη φυσική τρίχα, ενώ στην περίπτωση της τεχνικής 3D προσθέτουμε 3 τριχούλες extensions πάνω στη φυσική τρίχα κ.ο.κ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ  ONE-BY-ONE ΚΑΙ 2D Η 3D;

Τα extensions one-by-one είναι πιο φυσικά και τα προτείνουμε σε κοπέλες που έχουν αρκετές βλεφαρίδες και είναι απλά ίσιες ή καθοδικές..

ΤΑ EXTENSIONS 2D Η 3D ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ?

Σε καμία περίπτωση! Τα extensions 3D είναι πιο λεπτές τριχούλες από τα one-by-one και είναι τελείως ακίνδυνα για τις βλεφαρίδες μας.

ΕΑΝ ΠΛΕΝΩ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΑ  EXTENSIONS

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού οι βλεφαρίδες χρειάζεται να πλένονται και να σαπουνίζονται, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν βλεφαρίτιδα, επιπεφυκίτιδα και γενικότερα διάφορες μολύνσεις στο μάτι. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και ζωύφια να ζήσουν στις βλεφαρίδες, εάν δεν είστε προσεκτικές και δεν τις διατηρείτε καθαρές.

ΟΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΗ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

Είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τις βλεφαρίδες σας καθώς επίσης και να τις χτενίζετε καθημερινά. Εάν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΩ ?

Στην περίπτωση που τα μάτια σας είναι κόκκινα, θα προτείναμε να βάζετε κολλύριο για τις επόμενες 3-5 ημέρες μέχρι να υποχωρήσει η κοκκινίλα. Στην περίπτωση που συνεχιστεί η κοκκινίλα υπάρχει το ενδεχόμενο της αλλεργίας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας ώστε να αφαιρεθούν.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ Η ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟ.

Σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας προκειμένου να λύσουμε το ζήτημα.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ EXTENSIONS  ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΥΠΑΝΕ, ΠΟΝΑΝΕ, ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΓΚΑΘΙΑ, ΓΙΑΤΙ ?

Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση ευθύνεται η επιλογή της τεχνίτριας. Η οποία προκειμένου να ολοκληρώσει πιο γρήγορα την τοποθέτηση, σας έχει βάλει πιο χοντρές βλεφαρίδες από αυτές που σας ταιριάζουν.

ΕΑΝ ΒΑΛΩ EXTENSIONS  ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ?

Εάν επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο για την τοποθέτηση που γνωρίζει πως να την κάνει σωστά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αυτό φυσικά προϋποθέτει πως και εσείς στη συνέχεια θα τις προσέχετε, δεν θα τις τρίβετε και δεν θα τις τραβάτε.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ?

Όχι, ιδανικά θα πρέπει να κάνετε διάλειμμα κάθε 5-6 μήνες από τις τοποθετήσεις ώστε να αφήνετε τις βλεφαρίδες σας φυσικά.

ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΦΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΗ ΠΙΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Μπορείτε να επιλέξετε είτε σκούρο καστανό χρώμα extensions είτε καστανό ανοιχτό.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΙΔΙΑΤΕΡΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΣΤΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ?

Ναι, φυσικά! Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που προτιμάτε, όπως: μωβ, μπλε, ροζ, λευκό, κόκκινο κα.

ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ GLITTER?

Φυσικά! Αλλά καλό θα είναι να τοποθετήσετε μόνο 2-3 τέτοιες βλεφαρίδες γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να βαραίνουν πολύ το μάτι σας.

ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Μάλλον δεν πλένετε σωστά τα μάτια μας, με αποτέλεσμα να παραμένουν τσίμπλες σε ορισμένα σημεία. Καλό θα ήταν προκειμένου να το αποφύγετε αυτό, να βάζετε κολλύριο και να πλένετε τα μάτια σας πρωί-βράδυ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΛΕΦΡΙΔΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ?

Ναι, φυσικά! Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα ή ακόμα και να βάλετε mix διαφόρων χρωμάτων.

ΟΙ ΒΛΕΦΑΙΡΔΕΣ EXTENSIONS  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ?

Όχι, δεν χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση φυσική τρίχα. Γενικότερα στην Ευρώπη δεν χρησιμοποιείται ούτε υποστηρίζετε η χρήση φυσικής τρίχας.

ΟΙ ΒΛΕΦΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ?

Το υλικό από το οποίο προέρχονται τα extensions βλεφαρίδων είναι από ένα υλικό παράγωγο της σιλικόνης. Από εκεί και πέρα, αναλόγως την επεξεργασία που έχουν υποστεί μπορούν να χαρακτηριστούν από «κάστορα» ή «μεταξωτές».

Η ΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ?

Οι κόλλες που χρησιμοποιούμε είναι όλες κυανοακρυλικές και αρκετά δυνατές ώστε να κρατήσουν τα extensions στη θέση τους για ένα μήνα. Υπάρχουν κόλλες για ευαίσθητα μάτια οι οποίες διαρκούν μόνο 10 ημέρες οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποβάλετε τον εαυτό σας σε αυτή την διαδικασία για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ EXPRESS  ΣΕ 45’ Η ΜΙΑ ΩΡΑ?

Θα σας προτείναμε να είστε πολύ προσεκτικές με τέτοιες μεθόδους, μιας και κολλάνε όλες οι βλεφαρίδες μαζί και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσετε όλες σας τις βλεφαρίδες.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σωστά το studio που θα εμπιστευτείτε τις βλεφαρίδες σας! Είμαστε πάντα προσεκτικές με την επιλογή και πηγαίνουμε μόνο εκεί που γνωρίζουμε καλά για την δουλειά τους. Δεν ρισκάρουμε την υγεία των βλεφαρίδων μας για να κερδίσουμε λίγα χρήματα, γιατί είναι κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην υπόλοιπή μας ζωή.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BB Glow

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το προϊόν (αμπούλα ) Bb glow εγχύεται στο ανώτερο στρώμα του δέρματος την επιδερμίδα δίνοντας σας μια φυσική βάση. Μια έως δυο συνεδρίες θα δώσουν στο δέρμα σας μια ελαφριά κάλυψη για να μειώσει την εμφάνιση κηλίδων, υπερ-χρωματισμού, υπο-χρωματισμού, φακίδων, ροδόχρου ακμής, ερυθρότητας.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Τα αποτελέσματα από την πρώτη σας συνεδρία μπορούν να διαρκέσουν έως 2 εβδομάδες. Συνιστούμε τουλάχιστον 4 συνεδρίες με διάστημα 4 εβδομάδων για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Μετά από 4 συνεδρίες, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως 6 μήνες.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ;

Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η θεραπεία Bb glow διαρκεί περίπου 60 λεπτά.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας , έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την κανονική σας ρουτίνα. Ένα πολύ ευαίσθητο δέρμα ενδέχεται να παρουσιάσει προσωρινό ερεθισμό, φαγούρα ή ερυθρότητα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Θα σας ζητηθεί να διακόψετε τη χρήση της ρετινόλης, της βιταμίνης C και άλλων προϊόντων που προκαλούν απολέπιση για 3-5 ημέρες πριν από τη θεραπεία. Απαιτείται να φοράτε αντηλιακό καθημερινά.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Αν και οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ασυνήθιστες, μπορεί να συμβούν. Είναι συνήθως προσωρινές και ήπιας φύσης όπως, μια απλή ερυθρότητα . Η αρχική ερυθρότητα πρέπει να υποχωρήσει κατά τη δεύτερη ή την τρίτη ημέρα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις κανονικές καθημερινές τους δραστηριότητες μετά τη θεραπεία τους.

ΣΥΧΝEΣ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΙΜOΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙAΖ

ΠΟΝAΕΙ;

Χρησιμοποιούμε ειδικά τοπικά αναισθητικά που κάνουν τη διαδικασία ανώδυνη. Συγκεκριμένα, τοποθετούμε αναισθητική κρέμα πριν τη διαδικασία, ενώ μετά το πρώτο πέρασμα βάζουμε ειδική αλοιφή κατάλληλη για ανοιχτό δέρμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου πόνος.

Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΠΡΉΖΕΤΑΙ, ΜΕΛΑΝΙΆΖΕΙ Ή ΚΟΚΚΙΝΊΖΕΙ;

Γενικά η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Παρ’ όλα αυτά, αναλόγως την ευαισθησία του κάθε δέρματος, μπορεί να παρατηρηθεί μια ελαφρά «κοκκινίλα» γύρω από την περιοχή, οποία θα υποχωρήσει μετά από περίπου 20 λεπτά. Στην περιοχή των χειλιών, ενδέχεται να υπάρξει ένα ήπιο οίδημα για τις πρώτες 1-3 ημέρες. Η περιοχή των ματιών, ίσως προσωρινά φαίνεται σαν να έχετε κλάψει, όμως δεν εμφανίζονται κοκκινίλες ή μελανιές.

ΥΠAΡΧΕΙ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΜOΛΥΝΣΗΣ;

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μολυνθούν οι περιοχές που έχουμε κάνει μικρο-δερματοστιξία (ημιμόνιμο μακιγιάζ), διότι δεν υπάρχει σημαντικός τραυματισμός των περιοχών. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσουμε. Δείτε την αντίστοιχη ερώτηση.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Για 10 ημέρες απαγορεύεται το βάψιμο, τα Solarium και η έκθεση στον ήλιο, η επαφή με νερό πισίνας, το χαμάμ και η σάουνα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

Απαγορεύεται το νερό για 10 ημέρες. Για αυτό το διάστημα, θα πρέπει να βάζετε μια ειδική κρεμούλα πρωί-βράδυ.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

Θα πρέπει να τοποθετείτε ένα Lip Butter για 10 ημέρες. Επιπλέον, θα πρέπει να βάζετε μια ειδική κρέμα 3 φορές την ημέρα για τις πρώτες 10 ημέρες και μετά μια διαφορετική κρέμα μόνο το βράδυ για τις επόμενες 10 ημέρες. Απαγορεύετε αυστηρά να τρίψετε τις αντίστοιχες περιοχές ή να έρθουν σε επαφή με μολυσμένες επιφάνειες, όπως για παράδειγμα γένια. Σε περίπτωση που έχετε βγάλει έρπη έστω και μία φορά στο παρελθόν, θα πρέπει να πάρετε φαρμακευτική αγωγή 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

Βάζετε ένα κολλύριο και μια κρεμούλα για 3-5 ημέρες μετά την εφαρμογή.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ;

Επειδή η επιθυμητή διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι 1-3 χρόνια, το αποτέλεσμα ενδέχεται να μην δείχνει τελείως φυσικό αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας. Θα μοιάζει σαν να έχετε ένα πιο έντονο μολύβι ή ένα έντονο κραγιόν.

ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ;

Εφόσον επιλέξουμε το σωστό χρώμα και τους δώσετε την ανάλογή προσοχή/φροντίδα δεν θα κοκκινίσουν. Τα φρύδια κοκκινίζουν όταν τα εκθέτουμε στον ήλιο, στο Solarium ή εάν έχετε επιλέξει κάποιο σοκολατί χρώμα. Τέλος, ορισμένες φαρμακευτικές αγωγές μπορεί να επηρεάσουν την χρωστική, όπως π.χ. χάπια σιδήρου, θυρεοειδή, αντικαταθλιπτικά, κ.α.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Στα φρύδια και στα μάτια 10 ημέρες. Στα χείλη 15 ημέρες.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ διαρκεί 1 ως 3 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, εάν επιθυμείτε να διατηρείτε πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα προτείνουμε να κάνετε ένα ρετούς μετά από τα παρακάτω χρόνικά διαστήματα:

Φρύδια: κάθε 1 - 1.5 χρόνια

Χείλη: κάθε 1.5 - 2 χρόνια

Μάτια: μετά από 3 χρόνια, καθώς πρόκειται για την περιοχή που κρατάει το περισσότερο χρώμα.

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ (ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ) ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ;

Όταν πρόκειται για την πρώτη φορά που δοκιμάζετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ θα χρειαστούν κάποιες επαναληπτικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη εφαρμογή χρειάζονται:

Φρύδια: Ένα επαναληπτικό στις 20 - 45 ημέρες.

Χείλη: Δύο επαναληπτικά, ένα στις 30 ημέρες και ένα ακόμη μετά από άλλες 45 ημέρες.

Μάτια: Ένα επαναληπτικό στις 15 - 20 ημέρες.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΒΛΕΦΑΡΟ;

Πρόκειται για μία λεπτή γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες μας. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα πιο έντονο σχήμα ματιού και φαινομενικά πιο πολλές βλεφαρίδες, χωρίς όμως να φαίνεται κάτι περίεργο. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε ακροβλέφαρο είναι μια άριστη επιλογή για κοπέλες που επιθυμούν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα που θα τονίζει το βλέμμα τους!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ EYELINER;

Η περιοχή στο μάτι είναι πολύ ευαίσθητη και για αυτό δεν υπερβάλουμε. Επιπλέον, το αποφεύγουμε επειδή υπάρχει περίπτωση να «απλώσει» το χρώμα.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Όλες οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλες για εγκύους και πολλές πελάτισσές μας έχουν κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον ιατρό που σας παρακολουθεί.


ΣΥΧΝEΣ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ DERMAPEN

ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΝΔΥΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ;

Ανάπλαση: 1 θεραπεία ανά μήνα Ουλές ακμής: 6 θεραπείες ανά 20 ημέρες

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνουμε προετοιμασία με κρέμα βιταμίνης A ή και C οι οποίες ενισχύουν την ανθεκτικότητα (ειδικά σε ευαίσθητα και λεπτά δέρματα). Καλό είναι να συνεχίσετε την χρήση των προϊόντων αυτών και μετά την εφαρμογή για διάστημα έξι περίπου εβδομάδων.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΩΔΥΝΗ;

Εφαρμόζεται κρέμα τοπικής αναισθησίας έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ LASER ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DERMAPEN;

Συστήνεται να αφήσετε ένα κενό τουλάχιστον 10 ημερών μετά από θεραπείες με laser.

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ DERMAPEN ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ;

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται καθημερινά για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά το τέλος του σετ των εφαρμογών.

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΜΕ DERMAPEN;

H απώλεια κολλαγόνου αρχίζει από την ηλικία των 25, βέβαια γίνεται ορατή αρκετά χρόνια αργότερα. Από αυτήν την ηλικία θα μπορούσε να αρχίσει η χρήση του dermapen.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας με dermapen εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος της κάθε περιοχής όπου θα πραγματοποιηθεί. Συνήθως μία θεραπεία dermapen προσώπου διαρκεί περίπου 10 – 20 λεπτά το περισσότερο. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται μία σειρά συνεδριών η οποία κυμαίνεται αναλόγως το είδος και το βάθος της βλάβης.

ΤΟ DERMAPEN ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Το dermapen μπορεί να επιφέρει ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες και αυτές εξαρτώνται από τον τρόπο που αναρρώνει ο κάθε οργανισμός.

Τέτοιες παρενέργειες αποτελούν:

 • Η ερυθρότητα, που μπορεί να διαρκέσει για κάποιες ημέρες
 • Η καθυστερημένη επούλωση
 • Το ελαφρύ οί δημα
 • Σπυράκια
 • Έντονη φαγούρα

ΣΥΧΝEΣ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ HYALURONIC PEN

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HYALURON PEN;

Το Hyaluron Pen είναι μια πένα η οποία εισάγει υαλουρονικό στην επιδερμίδα στην περιοχή των χειλιών και στις ρινοπαριακές γραμμές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ HYALURON PEN ΚΑΙ ΤΩΝ FILLERS;

Δίνει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς βελόνες ,πόνο και μελανιές.

ΤΟ HYALURON PEN ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ;

Μικρά και λεπτά χείλη - συνήθως με 0,5 ml - 1 ml το πρόβλημα λύνεται. Το ίδιο ισχύει και για τις ρυτίδες. Οι βαθιές γραμμές του χαμόγελου μας δημιουργούν πρόβλημα ? Η λύση είναι απλή! Το Hyaluron Pen λειτουργεί έτσι ώστε οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Έτσι, από αυτή την άποψη, μπορούμε να μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα επίλυσης όχι μόνο μιας άλλης από αυτές τις "βελτιωτικές" λύσεις που σίγουρα κάνουν κάτι λίγο καλύτερο, ωστόσο, δεν επιλύει το πραγματικό πρόβλημα. Όταν θέλετε μια αλλαγή που μπορεί να φανεί καθαρά, τότε προτείνουμε απολύτως την επιλογή του Hyaluron Pen.

Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τηv εφαρμογή του Hyaluron Pen;

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν πρέπει να έχετε εισάγει άλλα υλικά (fillers) στην περιοχή των χειλιών.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ;

Η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ;

Μετά την θεραπεία για 5 ημέρες δεν θα πρέπει να κάνετε χρήση της σάουνας και του σολάριουμ. Να μην έρχεστε σε επαφή με μολυσμένες επιφάνειες, και πολύ νερό.

ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ;

Με την δύναμη της κρούσης. Θα νιώθετε σαν να σας χτύπησε κάτι με μικρή πίεση. Από μια απειροελάχιστη τρυπούλα που δημιουργείτε από την δύναμη της κρούσης εισέρχεται το υλικό στην επιδερμίδα.

FOLLOW ALONG ON INSTAGRAM!

  Find me

  • Διεύθυνση: Σιβιτανίδου 6
                   Καλλιθέα 176 76

  • Τηλέφωνο: 210 95 83 504

  Follow me

  Copyright @ 2019 Regina Rengis. All Rights Reserved.

  Designed and Developed by JWS.gr