ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στον χώρο μας θα βρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης , επανόρθωσης, ανάπλασης και καθαρισμού του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί! Γι’ αυτό σας προσφέρουμε τις αντίστοιχες θεραπείες:

DERMAPEN ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Το dermapen προσώπου αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο άμεσης διαδερμίας (micro-pen-needling). Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία η οποία συμβάλλει στην επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων με τρόπο ανώδυνο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DERMAPEN ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

Το Dermapen προσώπου είναι η εξέλιξη των παλιών roller. Είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Το θαυματουργό στυλό της dermapen αντιμετωπίζει με ακρίβεια χιλιοστού τα σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ακόμα, παρέχει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος. Ουσιαστικά, το Dermapen είναι συσκευή – στυλό με πολύ λεπτές και μικροσκοπικές βελόνες στην άκρη του.

Η συσκευή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει.
Το dermapen προσώπου διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Η ελεγχόμενη ακρίβεια του Dermapen ενεργοποιεί τις τρεις φάσεις φλεγμονώδους επούλωσης επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη κολλαγόνου. Καθώς επικεντρώνεται στα προβληματικά σημεία επιτυγχάνει την επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη.

Για την διατήρηση των αποτελεσμάτων σας συνίσταται να φροντίζετε το δέρμα σας και να αποφεύγετε καταστάσεις που θα προκαλέσουν τυχόν νέες βλάβες σε αυτό. Συνίσταται ακόμα να πραγματοποιείται μία θεραπεία συντήρησης, μία φορά ανά έτος για την καλύτερη διατήρηση των αποτελεσμάτων.Το dermapen μπορεί να επιφέρει ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες και αυτές εξαρτώνται από τον τρόπο που αναρρώνει ο κάθε οργανισμός.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ:
Η ερυθρότητα, που μπορεί να διαρκέσει για κάποιες ημέρες
Η καθυστερημένη επούλωση
• Το ελαφρύ οίδημα
• Σπυράκια

Οι παρενέργειες μπορούν να αποφευχθούν με προληπτικά μέτρα και με την σωστή
περιποίηση της περιοχής της θεραπείας.
Σοβαρότερες επιπλοκές όπως π.χ. η μόλυνση είναι σπάνιες και αντιμετωπίζονται από τον γιατρό. Για να αποφύγετε δυσάρεστες παρενέργειες μετά την θεραπεία ακολουθήστε τις συστάσεις του αισθητικού σας με ακρίβεια.

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία καθαρίζεται προσεκτικά η περιοχή με αντιβιοτικούς παράγοντες και στην συνέχεια γίνεται επάλειψη με ειδική καταπραϋντική κρέμα. Το δέρμα σας θα είναι ελαφρώς ερυθρό. Τρεις μέρες μετά, όπου θα έχει υποχωρήσει και η ερυθρότητα, το δέρμα σας θα είναι εμφανώς πιο σφριγηλό, οι λεπτές ρυτίδες θα έχουν εξομαλυνθεί ορατά και η συνολική οψη της επιδερμίδας θα είναι ανανεωμένη και λαμπερή. Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη όπως και σε όλες τις θεραπείες της ανάπλασης του δέρματος.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Είναι μία θεραπεία κατά την οποία εκτοξεύονται και αναρροφώνται από μία ειδική συσκευή μικροκρύσταλλοι πολύ μικρού μεγέθους (σα σκόνη) προς την επιφάνεια του προσώπου, παρασύροντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την περίσσεια του σμήγματος. Πρόκειται για μία μορφή μηχανικού scrub πολύ πιο ισχυρού και πολύ λιγότερο ερεθιστικού από αυτά που μπορεί μόνος του να εφαρμόσει σπίτι,καθώς η ένταση εκτόξευσης και αναρρόφησης ελέγχεται από τον αισθητικό, είναι ομοιογενής και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε δέρματος. Ένα πιο τραχύ και λιπαρό δέρμα απαιτεί μεγαλύτερη ένταση θεραπείας από ένα με λεπτότερη επιδερμίδα. Επίσης ανά περιοχές προσώπου αυξομειώνεται αναλόγως η ένταση. Σε περιοχές με πιο παχιά (π.χ μύτη) ή όταν έχουμε λιπαρότητα ή μαυρα στίγματα, αυτά μειώνονται εντυπωσιακά με τη χρήση της μικροδερμοαπόξεσης σε αυξημένη ένταση.
Αμέσως μετά την δερματοαπόξεση με μικροκρυστάλλους το δέρμα παρουσιάζει έναν ήπιο ερεθισμό ο οποίος υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες,τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά.

Η επιδερμίδα είναι απαλή και λαμπερή χωρίς ίχνος σμήγματος ενώ οι πόροι του δέρματος ειδικά μετά από επαναλαμβανόμενες συνεδρίες κλείνουν εντελώς.
Η απολέπιση που προκαλείται είναι ήπια και ομοιόμορφη διαρκεί από 2-3 μέρες,το οποίο είναι φυσιολογικό αλλά απαγορεύεται να επέμβετε και να ξεφλουδίσετε μόνοι σας το δέρμα.

Είναι μία απλή, ανώδυνη θεραπεία διάρκειας 60 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, στις νεότερες για ένα πιο καθαρό πρόσωπο, στις μεγαλύτερες για λάμψη. Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα.
Ωστόσο, για τη διατήρηση νεανικού δέρματος,κυρίως σε άτομα με τάση ακμής χρειάζονται 4-6 περίπου συνεδρίες κάθε 3 – 4 εβδομάδες.
Μετά την θεραπεία δεν χρειάζεται ειδική περιποίηση το πρόσωπο παρά μόνο την αποφυγή του μακιγιάζ και την χρήση αντιλιακού προιόντος κατά την έκθεση του στον ήλιο.

PEELING (AHA)

Τα άλφα υδροξέα (AHA) αποτελούνται από συστατικά που τα βρίσκουμε στη φύση και τα οποία δρουν με έναν πολύ ειδικό τρόπο στο δέρμα μας.

Η οικογένεια των άλφα υδροξέων (AHA) περιλαμβάνει :
•    Το λακτικό οξύ, το οποίο βρίσκουμε στο ξινόγαλο
•    Το κιτρικό οξύ, που υπάρχει στα όξινα φρούτα όπως πορτοκάλια , λεμόνια , κίτρα , γκρέιπ φρουτ
•    Το μηλικό οξύ από τα μήλα
Το τρυγικό οξύ από το σταφύλι
Το γλυκολικό οξύ που υπάρχει στα ζαχαροκάλαμα αλλά και στο σώμα μας.

Το πιο διαδεδομένο καθώς και πιο αποτελεσματικό σε χρήση υδροξύ από τα παραπάνω είναι το γλυκολικό , λόγω του ότι έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση και απορρόφησή του από το δέρμα μας.

Τα οξέα φρούτων δρουν σχεδόν στην ίδια βάση στην οποία δρουν τα χημικά peelings αλλά με αρκετά πλεονεκτήματα έναντι αυτών. Τα χημικά peelings χρησιμοποιούν καυστικές ουσίες οι οποίες καταστρέφουν το ανώτερο επίπεδο του δέρματος απομακρύνοντας με τον τρόπο αυτό τις ανεπιθύμητες δυσχρωμίες , ακμή κ.τ.λ.
Τα οξέα ήρθαν στο προσκήνιο για να προσφέρουν και να προάγουν και σε αυτόν τον τομέα μια πιο ευγενική και κατά μια έννοια πιο φυσική προσέγγιση στην απολέπιση του δέρματος μέσω της χρήσης καλλυντικών προϊόντων.

Tα προιόντα που χρσιμοποιούμε πειέχουν γαλακτικό οξύ 30% αναμεμειγμένο με φυτικά οξέα, εκχυλίσματα χυμού σταφυλιού και μανταρινιού. Το γαλακτικό οξύ είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και λιγότερο ερεθιστικά αλφα υδροξέα. Είναι επίσης ένα υγραντικό που βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού. Αυτό το μίγμα αντιοξειδωτικού τύπου βοηθάει στην αύξηση του κυτταρικού κύκλου, φωτίζει και ενυδατώνει το δέρμα.

ΤΑ (ΑΗΑ) ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:

• Σε όλες τις περιπτώσεις θαμπού, άγριου και αφυδατωμένου δέρματος
• Πριν από ενέσιμες θεραπείες όπως Botox και υαλουρονικού οξύ και μάλιστα ακόμη και την ίδια ημέρα, μιας και βοηθούν στην αύξηση της διάρκειας του αποτελέσματος των θεραπειών αυτών.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:

Τοποθετούμε ενα προιόν (one step prep) το οποίο επιτρέπει την καλύτερη διείσδυση του απολεπιστικού
Εφαρμοζουμε το προίον εξουδετέρωσης (ultrabright peel) το οποίο περιέχει λακτικό οξύ λευκαίνει,ενυδατώνει και ελαχιστοποιεί τα σημάδια γήρανσης του δέρματος
Εφαρμόζουμε το προιόν (neutralizing solution) προιόν εξουδετέρωσης, έτοιμο για χρήση, που ηρεμεί το δέρμα και επαναφέρει το ph, εξουδετερώνει την διαδικασία της απολέπισης και ηρεμει το ερεθισμένο δέρμα

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Εάν λαμβάνεται φάρμακα ακμής, όπως Isotretinoin ή Accutane, πρέπει να διακόψετε τη χρήση για τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την εφαρμογή ΑΗΑ.

•    Εάν χρησιμοποιείτε ένα συνταγογραφούμενο απολεπιστικό όπως το Retin-A®, το Renova®, το Differin®, το Tazorac®, το Avage® ή ένα υψηλό ποσοστό γλυκολικού οξέος, διακόψτε τη χρήση για περίπου 10 ημέρες πριν τη χημική σας αποφλοίωση. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν διακόψετε τη χρήση οποιουδήποτε συνταγογραφούμενου φαρμάκου.
•    Εάν έχετε ενεργό έρπητα απλά (κρύες πληγές) στην περιοχή θεραπείας.
•    Εάν έχετε αλλεργίες στον ήλιο,.
•    Εάν είστε αλλεργικοί στην ασπιρίνη.
•    Εάν έχετε προκαλέσει προηγούμενη ανεπιθύμητη αντίδραση στην περιόχη του προσώπου .
•    Αν είχατε πρόσφατη θεραπεία ακτινοβολίας για καρκίνο,
•    Εάν είχατε ηλιακό έγκαυμα, σημαντική έκθεσή του στον ήλιο ή καύση ανέμου τις
•    τελευταίες 2 εβδομάδες, Αν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός του τελευταίου μήνα στην περιοχή που θα αποφλοιωθεί Αν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος αντιβιοτικά (τα οποία μπορεί να προκαλέσουν υπερευαισθησία στο δέρμα), Εάν έχετε αποτρίψει το πρόσωπό σας, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 72 ώρες Εάν χρησιμοποιείτε lazer για αποτριχωτική θεραπεία, πρέπει να περιμένετε μια εβδομάδα πριν απο την εφαρμογή ΑΗΑ.
•    Εάν έχετε υποβληθεί σε μια διαδικασία καλλυντικών ή εκ νέου επιδερμίδας όπως lazer ή χημική επεξεργασία, πρέπει να περιμένετε 2 εβδομάδες
•    Εάν έχετε λάβει Botox® ή άλλη ενέσιμη διαδικασία, πρέπει να περιμένετε 2 εβδομάδες
•    Για τις επόμενες ημέρες η αισθητικός σας θα σας συστήσει μία πλούσια ενυδατική ή αναπλαστική κρέμα, αποφυγή του ήλιου και χρήση αντιηλιακού σκευάσματος.

ΒΑΘHΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια περιποίηση κατά την οποία αφαιρούμε από την επιδερμίδα την ρυπαρότητα (φαγέσωρες , σμήγμα ). Το πόσο συχνά χρειάζεται ένας βαθύς καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος που αντιμεωπίζουμε . Οι διαδικασίες που ακολουθούμε είναι οι εξής :

•    Απλός καθαρισμός (demaquillage )
•    Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων (peeling )
•    Διάνοιξη πόρων με την βοήθεια ατμού (vaper)
•    Εξαγωγή σμήγματος
•    Εφαρμογή υψισύχνων ρευμάτων
•    Μάλαξη
•    Τοποθέτηση επουλωτικής Μάσκας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μετά από ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου θα πρέπει να τηρηθούν ορισμένες οδηγίες, οι οποίες είναι καθοριστικές για να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις ή επιπλοκές. Οι οδηγίες αυτές είναι οι ακόλουθες:

•    Απαγορεύεται το μακιγιάζ για ένα 24ωρο (τα χείλη και τα μάτια επιτρέπεται να μακιγιαριστούν με κραγιόν ή σκιές αντίστοιχα).
•    Δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με οξέα φρούτων
•    Δεν βρέχετε το πρόσωπο για τις πρώτες 3 ώρες μετά τον καθαρισμό.
•    Τα χέρια και τα μαλλιά δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο.
•    Αγγίζετε το πρόσωπο μόνο με μόλις πλυμένα χέρια.
•    Να χρησιμοποιείτε καθαρή πετσέτα κατά το πλύσιμο ή ακόμη καλύτερα να σκουπιστεί το πρόσωπο με χαρτί.

Να τοποθετηθεί καθαρή μαξιλαροθήκη κατά τον ύπνο την ημέρα που έγινε η θεραπεία.
Αν είναι ακόμη ερεθισμένο το πρόσωπο επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μόνο μια αναπλαστική κρέμα κατά προτίμηση (jalplast ) κρέμα και τέλος το σημαντικότερο,
Αποφύγετε τελείως την επαφή με ατμούς ( μαγείρεμα, ατμοσίδερο) και καθαριστικά που έχουν αναθυμιάσεις (χλωρίνη, καθαριστικά τουαλέτας κ.λπ.. ή συνδυασμός), γιατί υπάρχει κίνδυνος χημικού εγκαύματος.

Να αποφεύγετε την σωματική άσκηση για 24 ώρες καθώς ο ιδρώτας και οι ρύποι από την άσκηση θα μολύνουν και θα ερεθίσουν το δέρμα.

Ένα καλό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί χρειάζεται την βοήθεια σας και αυτό θα γίνει εάν κάθε βράδυ απαραιτήτως απομακρύνετε το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιείτε ενυδατική και αντηλιακή κρέμα καθώς και ένα ήπιο Peeling και μια καθαριστική μάσκα μια φορά την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο του δέρματος σας.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).
Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη,διάρκειας 20-30 λεπτων. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση.
Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα.
Ωστόσο, για την διατήρηση νεανικού και φρέσκου δέρματος, χωρίς λεπτές ρυτίδες, λιπαρότητα και σμηγματόρροια χρειάζεται ένα πρωτόκολλο 8 περίπου συνεδριών κάθε 2- 3 εβδομάδες.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

•    Ξηρότητας
•    Γήρανσης
•    Ακμής
•    Υπέρχρωσης
•    Κηλίδες
•    Φθορά από έκθεση στον ήλιο

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.
Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Δεν χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις παρά μόνο αποφυγή μακιγιάζ την ίδια ημέρα μετά την θεραπεία.

Ο αισθητικός σας θα σας δώσει επιπλέον ειδικές συμβουλές για τη δική σας επιδερμίδα ενώ η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σε όλους.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ

Είναι μια ειδική εφαρμογή που αντιμετωπίζει προβλήματα ενυδάτωσης και συνίσταται για κανονικά και ξηρά δέρματα. Ενισχύει την υδατική ισορροπία του δέρματος σε βάθος και διάρκεια. Αποκαθιστά τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος κατά της αφυδάτωσης και ενδυναμώνει την υδρολιπιδική του ισορροπία. Χάρη στα πλούσια και δραστικά ενυδατικά συστατικά της, λειτουργεί και ως αποθηκευτής νερού, εξασφαλίζοντας σταδιακά υγρασία στο δέρμα, που ικανοποιεί ακόμα και τις πολύ ξηρές επιδερμίδες.
Λειαίνει τις λεπτές γραμμές που προκαλεί η αφυδάτωση και χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα και λάμψη. Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Σε όλα τα δέρματα τα οποία έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη.

Διαδικασία

 • Η διαδικασία της ενυδάτωσης προσώπου ξεκινά με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρύνουμε τους ρύπους ή το μακιγιάζ.
 • Ακολουθεί το πίλινγκ, δηλαδή η απολέπιση του δέρματος που μας βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Έτσι, είναι ακόμη ευκολότερο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν στο δέρμα, πολυβιταμίνες κλπ.
 • Έπειτα εφαρμόζουμε έναν ορό σε όλο το πρόσωπο που χάρη στον ιονισμό, μηχάνημα που με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος, βοηθά τις ενυδατικές ουσίες να διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.
 • Στη συνέχεια απλώνουμε την ενυδατική κρέμα σε όλο πρόσωπο και συνεχίζουμε με μάλαξη που προσφέρει χαλάρωση ενώ παράλληλα προκαλεί υπεραιμία, δηλαδή αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος που βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.
 • Ακολουθεί η εφαρμογή της ενυδατικής μάσκας η οποία και παραμένει στο πρόσωπο για 20 λεπτά.
 • Έπειτα συνεχίζουμε με την εφαρμογή της φωτοθεραπείας για 20 λεπτά.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ(Stress positive eye lift)

Το Stress positive eye lift είναι μια ενεργή, μάσκα ψύξης που ενεργοποιεί το δέρμα για να μειώσει τα ορατά σημάδια του άγχους.

Φόρμουλα υψηλής απόδοσης που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση του πρηξίματος και τους μαύρους κύκλους.

Οφέλη

 • Συσφίγγει το δέρμα, συμβάλλοντας δραστικά στη δημιουργία lifting effect
 • Εμφανής αποιδηματική δράση κάτω από τα μάτια
 • Αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την ακεραιότητα του προστατευτικού του φραγμού
 • Φωτίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
 • Αυξάνει την φωτεινότητα του δέρματος, σηκώνει την περιοχή των ματιών

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την θεραπεία. H θεραπεία αυτή μπορεί να επαναλαμβάνεται και 2 φόρες την εβδομάδα .

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

H φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς να εκτεθούν τα κύτταρα στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV).
Με την έκθεση τους στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τοποθετώντας μια μάσκα υψηλής τεχνολογίας στο πρόσωπο, το φωτίζουμε με φως χρώματος – διαφορετικής συχνότητας – ανάλογα με την θεραπεία που έχει ανάγκη το δέρμα καθώς έχει αποδειχτεί ότι έχει ισχυρή αναγεννητική , αντιγηραντική και επουλωτική δράση.

•    Το κόκκινο φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τα “κουρασμένα” δέρματα.

•    Το μπλε φως, καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες , έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.

•    Το ροζ φως, μειώνει τις ρυτίδες και ουλές ακμής, μιας και συνδυάζει το κόκκινο και μπλε τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Το δέρμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, oι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν αποτελέσματα μετά από 3-4 βδομάδες, ανάλογα βεβαία τη θεραπεία που ακολουθούν . Αν πραγματοποιούνται συνεδρίες για αύξηση κολλαγόνου και αντηγήρνασης, τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στις 3-4 εβδομάδες , στις 4 έως 5 εβδομάδες εξασθενούν οι δυσχρωμίες . Η πρώτη βελτίωση που παρατηρείται συχνά , είναι η συρρίκνωση των προκαλούν θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων κι έτσι οι ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, οδηγούνται σε σύσπαση, γεγονός που συσφίγγει το δέρμα. Aυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, χάρη στους οποίους παράγονται συνεχώς καινούργιες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο. πόρων του δέρματος έτσι έχετε ένα πιο λείο δέρμα και αισθάνεστε το μακιγιάζ σας να “στρώνει” καλύτερα.

Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 25 έως 60 λεπτά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος . Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς κάποιο περιορισμό, όπως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας . Δεν υπάρχει κανένας χρόνος αποθεραπείας .

BB Glow Let’s glow your look

Είστε έτοιμες να λάμψετε;

Φρέσκια όψη στο δέρμα και πάντα περιποιημένη. Έτσι δεν θα θέλατε να ξυπνάτε κάθε πρωί; Τώρα μπορείτε, χάρη στο νέο ημιμόνιμο μακιγιάζ BB Glow που ήρθε για να προσφέρει στην επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη όψη, χωρίς κηλίδες, πανάδες & χωρίς σημάδια. Ένας νέος τύπος μακιγιάζ που θα δώσει τη δυνατότητα στο πρόσωπό σας να δείχνει φωτεινό & ελαφρώς μακιγιαρισμένο όλη μέρα και με διάρκεια έως και 3 μήνες.

Τι είναι

Το BB Glow πήρε το όνομά του από τα αρχικά των λέξεων Blemish Balm, δηλαδή, αλοιφή για την αντιμετώπιση των πανάδων, κηλίδων, ατελειών της επιδερμίδας μας. Μια αλοιφή που μπορεί να μειώσει ορατά, όλες τις ατέλειες της επιδερμίδας μας, καλύπτοντάς τες, είτε αυτές είναι πανάδες, φακίδες, κοκκινίλες, ευρυαγγείες, μέλασμα, πόροι.
Προσφέρει μια υγιή όψη στο δέρμα μας απαλλάσσοντάς το από οποιεσδήποτε δυσχρωμίες. Περιέχει ενεργά συστατικά, τα οποία καθώς εισχωρούν στην επιδερμίδα προσδίδουν ένα αψεγάδιαστο φυσικό look.
Στον δυτικό κόσμο έχει το όνομα Beauty Balm, δηλαδή η αλοιφή της ομορφιάς.
Οι πιο πολλές BB κρέμες λειτουργούν ως Foundation (make up). Ενυδατική κρέμα και αντιηλιακή μαζί. Δίνουν μια λάμψη στην επιδερμίδα μας καλύπτοντας όλες τις πιθανές ατέλειες, χωρίς όμως να την βαραίνουν με υπερβολές. Την ίδια εικόνα πετυχαίνουμε με τη βοήθεια του BB Glow.

Η Διαδικασία - Πώς γίνεται

Μικροσκοπικές βελόνες εισάγουν στην επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, την ημιμόνιμη ΒΒ κρέμα, προσφέροντας φυσική κάλυψη που διαρκεί έως 4 μήνες.
Για να εξαφανισθούν οι ατέλειες από το πρόσωπο και να δώσουμε το εφε του make up ελαφριάς κάλυψης, θα χρειαστούν 4 συνεδρίες.
Κατά τη διαδικασία το πρόσωπό σας διαπερνάτε από την ειδική συσκευή MTS που μοιάζει με στυλό. Αποτελείται από εκατοντάδες νανοβελόνες, που είναι δύσκολο να τις διακρίνει κανείς με γυμνό μάτι. Ενώ η κεφαλή της είναι μιας χρήσεως. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το δέρμα παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Ένας ήπιος τραυματισμός που προκαλείται στην επιδερμίδα την αναγκάζει να αναδομηθεί, ενώ τα serum που εφαρμόζονται εισχωρούν πιο βαθιά μέσα σε αυτή. Χωρίς να υπάρχει η αίσθηση του πόνου.

Πλεονεκτήματα BB Glow

Πρόσωπο αψεγάδιαστο και πιο φωτεινό
Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες
Αποκαθιστά τον τόνο του δέρματος, αφήνοντας έναν ομοιόμορφο χρωματισμό στο πρόσωπο.
Μειώνει αισθητά τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.
Μειώνει ορατά τους πόρους του δέρματος.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται

Η μέθοδος BB Glow είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα υγιές, φωτεινό, λαμπερό δέρμα, χωρίς να χρειάζονται χρόνο για μακιγιάζ. Επιθυμούν, το δέρμα τους να ακτινοβολεί, παρουσιάζοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, που δεν εμφανίζουν δερματικές παθήσεις, όπως δερματίτιδα, έξεμα, ξηροδερμία, ακμή. Για τις γυναίκες που έχουν πανάδες, φακίδες, δυσχρωμίες, σημάδια από ακμή ή φωτογήρανση. Βοηθά ακόμη και στην σμίκρυνση των πόρων, χωρίς πόνο - κατά την εφαρμογή - και χωρίς να προκαλεί οποιοδήποτε ερεθισμό, ενώ προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.   
Δεν ενδείκνυται για τις γυναίκες που συνηθίζουν το έντονο μακιγιάζ.

Αποτελέσματα που ακτινοβολούν

Τα αποτελέσματα δίνουν την αίσθηση ότι φοράτε μια ελαφριά βάση make up, που βοηθά στην ομαλοποίηση του τόνου του δέρματός, εξομαλύνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας. Εξαφανίζοντας τις ευρυαγγείες, τις πανάδες και οποιεσδήποτε κοκκινίλες. Σε αντίθεση με τη χρήση make up, το BB Glow, δεν αλλοιώνεται κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, στο ντουζ ή στη θάλασσα, αλλά παραμένει σταθερό για 6 μήνες.

BB GLOW ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Γενικές Συμβουλές:

 • Μετά την εφαρμογή μπορεί να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, «φαγούρα» κι
  ένα ελαφρύ «τράβηγμα» στο πρόσωπο, τα οποία είναι φυσιολογικά.
 • Το δέρμα πιθανώς να αντιδράσει με φυσική αντιφλεγμονώδη δράση στον
  τραυματισμό του micro needling.
 • Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάζεται να πραγματοποιηθούν
  4 εφαρμογές, μέσα σε 4 εβδομάδες. Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το
  προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν ευθυνόμαστε αν το αποτέλεσμά σας
  δεν είναι το αναμενόμενο.
 • Αν εκτίθεστε στον ήλιο, μετά την εφαρμογή του BB Glow, μπορείτε να
  εφαρμόζετε αντιηλιακή κρέμα, με χρώμα, ανανεώνοντάς την κάθε 2 ώρες.

Για τις πρώτες 24 ώρες μετά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:
Το νερό και η πούδρα στο πρόσωπό, καθώς και η έντονη σωματική άσκηση.

Για τις πρώτες 3 μέρες μετά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:
Η έκθεση στον ήλιο, το make up, το τρίψιμο στο πρόσωπό, τα θαλασσινά αν έχετε
αλλεργίες.

Για τις πρώτες 5 μέρες μετά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:
Το Hamam η σάουνα.

Μετά το BBGlow ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:

 • Κρέμες, serum με βιταμίνη C, 3 μέρες πριν και 8 εβδομάδες μετά την
  εφαρμογή, καθώς και οι κρέμες που περιέχουν ρετινόλη.
 • Οι λευκαντικές κρέμες, serum, γενικά οτιδήποτε περιέχει οξέα φρούτων
  (πίλινγκ, σαπούνια κλπ.)
 • Η χρήση σαπουνιού και γενικά προϊόντων που διαθέτουν «βαριά» σύνθεση.

FOLLOW ALONG ON INSTAGRAM!

  Find me

  • Διεύθυνση: Σιβιτανίδου 6
                   Καλλιθέα 176 76

  • Τηλέφωνο: 210 95 83 504

  Follow me

  Copyright @ 2019 Regina Rengis. All Rights Reserved.

  Designed and Developed by JWS.gr